Radionice u nastavi
Prerađevine voća i povrća u svakodnevnoj prehrani
Autor: Višnja Menđel Troha, 9. 10. 2012.
Voće i povrće su nezamjenjive namirnice u svakodnevnoj prehrani. Učenici II. d su se osladili i oljutili domaćim proizvodima. Ugostili su i sve ljubitelje ove hrane.
Učenici II. d rado kušaju domaće prerađevine voća i povrća. Ajvar, pekmez od šljiva, marmelada, svježi mirisni kruh i slatko mlijeko slasna su užina u kojoj su uživali, te ponudili ljubiteljima ove vrste hrane.
Nakon kvalitetnog obroka bilo je lakše usvajati nova znanja, ispunjeni ponosom što su se mogli pohvaliti prerađevinama koje su i sami pravili sa svojim majkama i bakama. Tradicija se nastavlja, mladi uče i ništa ne prepuštaju zaboravu. U slast do nove kušaonice.....
Kalendar
« Svibanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Carnet
Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 10. 2011.
Ukupno: 238849
Ovaj mjesec: 111
Ovaj tjedan: 55
Danas: 6
Ukupno: 238849
Ovaj mjesec: 111
Ovaj tjedan: 55
Danas: 6